Gisele Bündchen is open geweest in haar interview met People en verteld dat ze heeft overwogen om zelfmoord te plegen. In haar nieuwe boek : My Path to a Meaningfull Life vertelt ze ook over dit moment in haar leven.

Volgens Gisele Bündchen is dit het ergste gevoel wat je kunt hebben. Het zou verstikkend aanvoelen….alsof je niet meer kunt ademen. Door de paniekaanvallen die ze regelmatig zou hebben, zag ze geen andere uitwegmeer dan het plegen van zelfmoord. Het springen van een balkon zou haar moeten bevrijden, dacht ze.

Gelukkig kwam het niet zover dat Gisele van een balkon is gesprongen, doordat ze besloot om professionele hulp te zoeken. Ze was dankzij hulp in 1 keer gestopt met roken en drinken.  Alle negatieve dingen liet ze achter en begon aan positieve dingen haar tijd te besteden, zoals yoga en mediteren.

Nadat ze haar relatie had beeindigd met Leonardo Di Caprio in 2005 is ze uiteindelijk verliefd geworden op de American footballspeler Tom Brady, met wie ze inmiddels twee kinderen heeft. Ben je benieuwd naar de rest van haar levensverhaal, kun je haar boek online bestellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here