tattoo

Tattoos hebben ooit een slechte reputatie gehad, maar de tijden zijn nu voorbij. Op Tv zie je steeds meer beroemdheden ermee lopen en is het inmiddels geaccepteerd. Tattos zijn niet alleen een vorm van kunst, maar ook een manier van communicatie.

De meeste vrouwen vinden tattoos  bij mannen trendy. Wanneer een vrouw bij een eerste date een tattoo opmerkt bij een man, wordt deze man als modern, cool en open minded gezien. Het geeft haar ook inzicht in wat voor persoon je bent. Dit kan zowel in je voordeel als in je nadeel werken, afhankelijk van de soort, grootte en aantal tattoos die je hebt.

Vrouwen zijn ook vaak nieuwsgierig naar de betekenis van een tattoo bij een man. Vooral als het gaat om een tekst die niet goed te lezen is. Ze vragen naar de betekenis om meer over je te weten te komen, je emoties en je denkwijze te achterhaslen, want zo zijn vrouwen nu eenmaal Over het algemeen vinden vrouwen tekst tattoo het meest aantrekkelijk..

Welke tattoos niet aantrekkelijk zijn volgens vrouwen?

Een NO Go is een tatoo die een gehele mannengezicht bedekt of tatoos die een hele lichaam bedekken, waardoor er geen enkele huid meer te zien is.

Tattoo Tip

Wanneer je ervoor kiest om een tatoeage te nemen, raad ik je aan om het niet op lichaamsdelen te tatoeëren, die niet te bedekken vallen, zoals de nek of handen. Het is wel handig om op zakelijk gesprekken geen tatto’s zichtbaar. Tenzij je een goedverdienende artiest bent of een miljonair die nooit ergens hoeft te solliciteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here