Nesim wint van Anouar

Nesim van Supergaande heeft in het eerste Influencer Battle dat plaats heeft gevonden in Nederland, gewonnen van Anouar Alharte van AnouarVines. Afgelopen Zaterdag stonden deze 2 bekende nederlanders in de ring tegenover elkaar om een bokspartij te vechten tijdens het kickboksevenement WFL in Topsportcentrum Almere.

Anouar kreeg al snel een rechtse directe op zijn neus, waardoor hij een bloedneus opliep. Meteen na de stoot, viel hij op de grond, maar stond ook snel weer op. Het was knap van hem dat hij zo snel opstond, maar mijn respect verdween al snel toen zijn gezichtsuitdrukking liet zien dat het beetje bloed hem bang had gemaakt. Ook leek het alsof hij graag wilde dat zijn hoek of de scheidsrechter het gevecht voortijdig zouden laten stoppen, maar gelukkig gebeurde dit niet. Je kunt niet zomaar opgeven met boksen of kickboksen. Je gaat door tot het einde, tenzij je KO/TKO gaat.

Toen Anouar besefte dat niemand hem zou helpen binnen de ring of medelijden met hem zou hebben, begon hij gelukkig het heft in eigen handen te nemen en ging vanaf ronde 2 wapperen met zijn vuisten als een meisje. De derde ronde leek het een echte girlfight en dit keer van beide kanten. Beide ”vechters” (tussen aanhalingstekens)hebben ze geluk gehad dat ze bokshandschoenen moesten dragen, want anders waren er zeker haren uitgetrokken. Daar zou Nesim niet bepaald blij mee geweest zijn, want een tweede haartransplantatie zou weer geld kosten.

“Geen pech…Neus van Nesim niet weg”

De neus van Nesim bleef gelukkig wel heel. Anouar had voorheen stoer gedaan, dat hij zijn neus sowieso zou kunnen raken, omdat deze niet te missen zou zijn, volgens Anouar.  Het tegendeel was waar en zijn eigen neus was in gevaar.

“KO is uitgebleven”

Het is niet tot een KO gekomen, hoe graag Nesim ook op zoek was naar een KO, hij had geen genoeg KO power en ging de derde ronde net zo slordig en meisjesachtig boksen als Anouar dat deed, waardoor hij zijn kansen niet heeft kunnen benutten. Van iemand die ervaring heeft in het boksen, zou je toch wel meer van verwachten. Controle en het spel bepalen binnen de ring tegen iemand die nooit ervaring heeft gehad in de ring, zou toch een makkie moeten zijn.

Daarnaast zou Nesim weken lang elke dag getraind hebben, maar dit zag je niet terug na afloop van de laatste ronde. Nesim zat naar lucht te happen en had zelfs moeite met overeind te blijven staan.. Ik heb nog nooit een bokser zich op die manier zien gedragen. Zoals ik ook nog nooit heb gezien dat de vrouw van een bokser de ring in stormt om haar vent een kusje te geven. Echte vechters laten hunzelf niet kennen en laten nooit zien dat ze kapot zijn. Maar ja..dit zijn dan ook geen echt vechters. Entertainend om naar te kijken, maar mooi was het zeer zeker niet.

“Volgende influencer battle tegen boef voor 100.000 Euro”

Dit was wat Nesim riep toen hij in ademnood was en op de grond lag bij te komen. Later heeft hij terug gekrabbeld en zijn woorden terug genomen. Boef zelf heeft die avond aangegeven dat hij Arno graag zou willen aanpakken, dus wie weet gaat dat bij de volgende event van WFL gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here